Selfcare & Selflove Workshop

Voor wie een overactieve innerlijke criticus heeft die het nooit goed genoeg vindt. Voor wie daarom maar door blijft rennen. Voor wie wel goed voor zichzelf wil zorgen, maar graag wat meer praktische en persoonlijke tips krijgt voor het hoe dan. Voor wie geen tijd heeft voor een dagelijks bubbelbad gevolgd door een drie uur durende yogapractice - en dus op zoek is naar een haalbare manier van selfcare en selflove.

En voor wie er wel klaar mee is om altijd maar voor zichzelf te moeten zorgen. Want tijdens deze Selfcare & Selflove Training hoef je een hele dag niets te doen: je wordt door een heerlijke yogasessie geleid, je leert een korte zelfmassage, je krijgt volop informatie over zelfzorg en hoe dat praktisch en haalbaar in je leven te integreren, je wordt verwend met een heerlijke homemade lunch, je leert meer over Ayurveda en hoe deze filosofie je kan helpen de, voor jou, juiste keuzes te maken en je leert met een zachtere blik naar jezelf te kijken. Er is ruimte om te delen, vragen te stellen en te oefenen met voelen wat ok is voor jou - zowel in het contact met anderen als in jezelf. Je leert dus ook je grenzen beter voelen, wat de eerste stap is naar het leiden van een leven wat echt bij jou past.


 

De Selfcare & Selflove Training wordt gegeven in de prachtige nieuwe studio van Yogacentrum Leeuwarden. Dit is de ideale omgeving voor deze training: aardend, rustgevend, voedend en herstellend.

 

De Selfcare & Selflove Training helpt je om:

- de voor jou juiste vorm van zelfzorg te vinden.

- eerste en tweede chakra te versterken (symbool voor kracht, stabiliteit, sensualiteit, genieten en seksualiteit).

- je grenzen te voelen en aan te geven, trauma’s en emoties die opgeslagen liggen in je lichaam los te laten.

- te herstellen van een burn-out of deze te voorkomen

- ook in hectische tijden te kiezen voor wat je echt nodig hebt en zachter voor jezelf te zijn

- te begrijpen wat Ayurveda is en wat je er zelf mee kunt.

- jezelf te leren masseren voor meer stabiliteit, rust en energie.

 

Wanneer niet? Dit is echter niet de plek om met persoonlijke trauma’s aan de slag te gaan. Daarvoor zijn privé sessies beter. Deze dag is alleen voor vrouwen.

datum, tijd & locatiedatum: 17 november 2019

tijd: 11.00 - 16.00 uurlocatie: Yogacentrum Leeuwarden

prijs: 125 euro p/p. Met de actie uit de nieuwsbrief betaal je samen met je zus, vriendin, moeder of buurvrouw 100 euro p/p. Vermeld 'nieuwsbrief korting' bij je aanmelding.

 

Deze prijs is inclusief een heerlijke en uitgebreide homemade lunch.

  • Instagram
  • Facebook App Icon

© 2020 Yogacentrum Leeuwarden 

Floris Versterstraat 2 l 8932 BR l Leeuwarden l 06 22 313 626

Mirjam van der Veen -  info@yogacentrumleeuwarden.nl