• Instagram
  • Facebook App Icon

© 2019 Yogacentrum Leeuwarden 

Floris Versterstraat 2 l 8932 BR l Leeuwarden l 06 22 313 626

Mirjam van der Veen -  info@yogacentrumleeuwarden.nl

Er is ruimte om al je vragen te stellen over je cyclus, over zwanger worden, over de overgang en over het voorkomen of verhelpen van menstruatieklachten, zoals PMS, buikkrampen of onregelmatige cycli. Ook word je tijdens de workshop door een serie houdingen en ademoefeningen geleid en krijg je verschillende series houdingen en ademoefeningen mee naar huis, zodat je er verder mee aan de slag kunt.
 

Irina Verwer geeft ruim tien jaar les in binnen- en buitenland. Daarnaast schrijft ze voor het Yoga Magazine, schreef ze de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, coacht ze, leidt ze retreats, workshops en masterclasses en geeft ze online lessen bij Ekhart Yoga. Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com

 

Tijdens de workshop leer je welke yogahoudingen je beter kunt overslaan als je last hebt van menstruatieklachten en welke ademoefening je juist helpt als je last van overgangsklachten hebt. Je leert hoe je je menstruatiecyclus positief kunt beïnvloeden, maar ook hoe je tijdens en na de overgang goed voor jezelf kunt zorgen met yogahoudingen, ademoefeningen en voeding. Bovendien leer je meer over Ayurveda en hoe deze filosofie jou kan helpen de keuzes te maken die echt bij jou passen.

MOONCYCLE WORKSHOP met Irina Verwer

Leer in alle fasen van je leven veerkrachtig en in balans te blijven.

13 mei van 10 - 14.30 uur (50 euro inclusief lunch)

opgave: info@yogacentrumleeuwarden.nl