top of page
ZWANGER JEELIE.png

ZWANGERSCHAPSYOGA

Al vanaf zwangerschapsweek 15 kun je zwangerschapsyoga doen. Later instromen is geen probleem. We geven les in doorgaande groepen; dames met verschillende zwangerschapsduur zitten in dezelfde groep. De focus in de reguliere lessen ligt op kracht, concentratie, ontspanning en adem. Elke les begint met een rondje, waarin de mogelijkheid is om ervaringen met andere zwangeren uit te wisselen.

We bieden meerdere lespakketten aan (deze vind je onder het kopje tarieven). Waarbij je kunt kiezen uit een verschillend aantal lessen voor de bevalling. In het lespakket zitten ook twee lessen voor ná de bevalling. Je komt een keer terug met je kindje voor een babymassage. En je komt een keer terug zonder kindje voor een les mama-yoga. Deze lessen worden pas na de bevalling ingepland.

Vooral deze laatste twee lessen zijn onderscheidend met de andere cursussen die er zijn rondom zwangerschap. Het 'vierde trimester' is eigenlijk een ondergeschoven kindje in onze maatschappij. Maar juist in die fase de support van anderen in dezelfde fase van hun leven kan ontzettend fijn zijn.

Zwangerschapsyoga lessen zijn op:

Maandag 18.45, woensdag 20.15 of vrijdag 10.15 uur.

bottom of page